Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof

Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof is een Winkel gelegen aan Botsestraat 8-A in Leuth.

Meer informatie over Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof in Leuth

Op de zuivelboerderij Groenhouten in Leuth, eigendom van Mieke van den Hengel en Paul Brinkhof, proberen ze hun klanten te voorzien van lekkere zuivelproducten. Ze hebben ongeveer 30 ha grasland, een huis, een stal, productieruimtes en benodigde machines. Ze willen zoveel mogelijk ruimte bieden aan planten en dieren, zodat ze een stabiele bedrijfsvoering hebben. In 2002 zijn ze gestopt met het onthoornen van de kalfjes, omdat ze ervan overtuigd zijn dat horens een functie hebben. Horens hebben echter ook nadelen, zoals het veroorzaken van verwondingen. Sinds 2005 bevindt het vee zich in een potstal, waar ze comfortabel kunnen liggen en elkaar ruimte kunnen geven. De mest wordt op het land gebracht om het bodemleven te stimuleren. Het vee wordt goed verzorgd en regelmatig gecontroleerd op dierziektes. Ze gebruiken homeopathische middelen en zijn sinds 2017 officieel gecertificeerd om geen antibiotica meer te gebruiken. Ze fokken zwartbonte Holstein Friesian koeien en kruisen ze met Brown Swiss-stieren. Ze maken gebruik van KI in plaats van een stier.

Wil je weten wat Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mts. M.A.A. van den Hengel en P.J.H. Brinkhof

Bezoekers bekeken ook