De Dresscode

De Dresscode is een Winkel gelegen aan Heerbaan 170b in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over De Dresscode in Millingen aan de Rijn

De Dresscode is een modezaak met een uitgebreide collectie voor zowel dames als heren en een assortiment aan woonaccessoires en sieraden. Ze verkopen ook cadeaubonnen in elk gewenst bedrag. Hun geheim is persoonlijkheid, ze willen ervoor zorgen dat je straalt met mode en accessoires die bij je persoonlijkheid passen. Klanten zijn enthousiast over de winkel, de behulpzame medewerkers en het mooie assortiment. De winkel wordt beschreven als overzichtelijk met ruime paskamers. Het is een aanwinst voor Millingen aan de Rijn. Ze bieden ook service en contactmogelijkheden aan.

Wil je weten wat De Dresscode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dresscode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dresscode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dresscode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar De Dresscode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dresscode

Bezoekers bekeken ook