Candlebagshop.nl

Candlebagshop.nl is een Winkel gelegen aan Lieskes Wengs 7A in Leuth.

Meer informatie over Candlebagshop.nl in Leuth

In de winkelwagen staan geen producten. Maar geen zorgen, bij ons vind je unieke Halloween decoraties die je nergens anders zult vinden. Een van onze aanraders zijn de Halloween candlebags, een set van 10 stuks met 2 verschillende designs. Deze zorgen voor een echte Halloween sfeer. Daarnaast hebben we ook een set van 4 kaarsjes, 2 in de vorm van een pompoen en 2 in de vorm van een schedel. Ook hebben we een pompoen uitsnijd set waarmee je zelf de mooiste creaties kunt maken. Lampionnen mogen ook niet ontbreken bij een Halloween decoratie, zowel voor binnen als buiten hebben we verschillende lampionnen in de kleuren oranje, paars en zwart. Halloween wordt steeds populairder en steeds meer huishoudens versieren tijdens Halloween. Je kunt bij ons bestellen op onze website of contact opnemen via telefoonnummer +31(0)24 7852298.

Wil je weten wat Candlebagshop.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Candlebagshop.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Candlebagshop.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Candlebagshop.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Candlebagshop.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Candlebagshop.nl

Bezoekers bekeken ook