Landwinkel Klein-Amerika

Landwinkel Klein-Amerika is een Winkel gelegen aan Klein Amerika 3 in Groesbeek.

Meer informatie over Landwinkel Klein-Amerika in Groesbeek

Welkom op Klein Amerika, de plek waar de familie Beijer al sinds 1968 verschillende gewassen teelt, waaronder asperges, kerstbomen en wijndruiven. In hun Landwinkel vind je een breed assortiment aan verse groente, fruit, aardappelen, eieren, zuivel, boeren delicatessen en natuurlijk de lekkerste asperges tijdens het aspergeseizoen. Ook kun je hier terecht voor de mooiste kerstbomen vanaf 1 december. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar opa Beijer, die in 1968 begon met de aanplant van asperges en al snel een winkeltje in de boerenschuur opende. Zijn zonen Leon en Theo hebben het bedrijf voortgezet en hebben de winkel uitgebreid, een mini-camping gestart en een wijngaard aangelegd. In de Landwinkel kun je ook terecht voor cadeaupakketten met heerlijke streekproducten en zijn er diverse recepten beschikbaar, waaronder de favoriete Asperge FlammKüchen. Daarnaast is er een handig bestelsysteem op de website voor het reserveren van asperges. De eigenaar van de winkel is vriendelijk en behulpzaam. Het is een prachtige landelijke omgeving met uitzicht over de wijngaarden en velden. Kortom, Beijer Groesbeek is een mooie plek waar je verse producten kunt kopen en kunt genieten van de lokale specialiteiten.

Wil je weten wat Landwinkel Klein-Amerika verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landwinkel Klein-Amerika of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landwinkel Klein-Amerika? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landwinkel Klein-Amerika het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Landwinkel Klein-Amerika reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landwinkel Klein-Amerika

Bezoekers bekeken ook