Lott's of Nails & Beauty

Lott's of Nails & Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijksstraatweg 307 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Lott's of Nails & Beauty in Beek-Ubbergen

Lott's of Nails & Beauty is een salon in Beek waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, polygel nagels en een pedicure. De salon heeft ook een webshop waar je inspiratie kunt opdoen. De openingstijden van de salon zijn op woensdag van 13:00 tot 16:30 uur en van 18:30 tot 21:00 uur, op donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Buiten deze openingstijden kun je de deurbel gebruiken. Je kunt contact opnemen met Lott's of Nails & Beauty via het telefoonnummer 06 211 326 31 of via het e-mailadres lottsofnails@gmail.com. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies, die de gebruikerservaring verbeteren. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid.

Wil je weten wat Lott's of Nails & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lott's of Nails & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lott's of Nails & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lott's of Nails & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Lott's of Nails & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lott’s of Nails & Beauty

Bezoekers bekeken ook