Instituut voor huidverbetering Vera

Instituut voor huidverbetering Vera is een Schoonheidssalon gelegen aan Verbindingsweg 8 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Instituut voor huidverbetering Vera in Beek-Ubbergen

U kunt nu online een afspraak maken bij het Instituut voor Huidverbetering Vera. Als uw e-mailadres bij hen bekend is, kunt u een datum selecteren in de kalender en zien of er beschikbare tijden zijn voor reserveringen. Als uw e-mailadres niet geregistreerd staat, ontvangt u een PIN-code per e-mail waarmee u kunt inloggen en een afspraak kunt maken. Het instituut richt zich voornamelijk op huidverbetering, huidverzorging en anti-aging. Ze bieden diverse behandelingen aan, waaronder de HIFU-therapie, CarboXyneo behandeling, elektrisch ontharen, IPL en microneedling. De HIFU-therapie is een niet-invasieve behandeling waarbij ultrageluidspulsen worden afgegeven om de aanmaak van collageen te stimuleren en de huid te liften. De CarboXyneo behandeling verbetert de huidtextuur en vermindert rimpels door zuurstoftoevoer naar de huid te verhogen. Elektrisch ontharen en IPL zijn methoden om ongewenste haargroei te verminderen, terwijl microneedling fijne naaldjes gebruikt om de huid te stimuleren en te verbeteren.

Wil je weten wat Instituut voor huidverbetering Vera verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Instituut voor huidverbetering Vera of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Instituut voor huidverbetering Vera? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Instituut voor huidverbetering Vera het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Instituut voor huidverbetering Vera reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Instituut voor huidverbetering Vera

Bezoekers bekeken ook