Schoonheidssalon Patty

Schoonheidssalon Patty is een Schoonheidssalon gelegen aan Bredestraat 19 in Leuth.

Meer informatie over Schoonheidssalon Patty in Leuth

Schoonheidssalon Patty is een salon aan huis waar zowel dames als heren terecht kunnen voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Naast algemene behandelingen biedt de salon ook gespecialiseerde behandelingen aan, zoals acnebehandeling, lashlift en massages. De focus ligt op huidverzorging en huidverbetering in combinatie met ontspanning. Op de website vind je meer informatie over de behandelingen en de gebruikte producten. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier. De salon werkt alleen op afspraak en tijdens behandelingen wordt de telefoon niet beantwoord. Je kunt een voicemail achterlaten en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Schoonheidssalon Patty staat garant voor persoonlijke aandacht en vakkundigheid.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Patty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Patty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Patty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Patty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Schoonheidssalon Patty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Patty

Bezoekers bekeken ook