Salon La Merla

Salon La Merla is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Holleweg 5 in Berg en Dal.

Meer informatie over Salon La Merla in Berg en Dal

Samenvatting: Salon La Merla is een waxsalon gevestigd in het mooie landschap van Berg en Dal. Ze werken alleen met Pink Wax van hoge kwaliteit, die zacht is voor de huid en zelfs de kortste haren vanaf 1 mm lengte verwijdert. De eigenaresse van de salon is Merel Hopmans, een schoonheidsspecialiste met een passie voor ontharen. Ze heeft ervaring opgedaan in verschillende schoonheidssalons voordat ze haar eigen salon opende. Salon La Merla is gevestigd op Oude Holleweg 5 in Berg en Dal.

Wil je weten wat Salon La Merla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon La Merla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon La Merla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon La Merla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Salon La Merla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon La Merla

Bezoekers bekeken ook