Lou Lou Treatments

Lou Lou Treatments is een Schoonheidssalon gelegen aan Cranenburgsestraat 180 in Groesbeek.

Meer informatie over Lou Lou Treatments in Groesbeek

LOU·LOU is een jong en innovatief bedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ze werken met exclusieve merken en bieden diverse behandelingen aan, waaronder wenkbrauwbehandelingen, lashlifting, ontharing, huidverbeterende behandelingen en nog veel meer. Bij LOU·LOU kun je ook genieten van ontspannende massages met aromatische oliën en rustgevende muziek. Ze bieden ook behandelingen aan voor huidverbetering, facials, wenkbrauwen, wimpers, ontharing, handen en voeten, en het strakker maken van de huid. Je kunt gemakkelijk online een afspraak boeken, maar je kunt ook bellen of mailen voor advies. Klanten zijn zeer tevreden over de behandelingen en de service van Rosa, de eigenaresse van LOU·LOU. De salon is gevestigd in Groesbeek en is klantvriendelijk. Openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur en op woensdag en donderdag van 12.30 tot 21.00 uur.

Wil je weten wat Lou Lou Treatments verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lou Lou Treatments of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lou Lou Treatments? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lou Lou Treatments het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Lou Lou Treatments reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lou Lou Treatments

Bezoekers bekeken ook