L' Art Unique Hair & Beauty

L' Art Unique Hair & Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Dakotastraat 14 in Groesbeek.

Meer informatie over L' Art Unique Hair & Beauty in Groesbeek

Bij L' Art Unique Hair & Beauty in Breedeweg (Groesbeek) kunt u terecht voor hairextensions en nagelbehandelingen. Met veel passie en vakmanschap streven ze altijd naar de hoogste kwaliteit. Met hairextensions is het mogelijk om langer of voller haar te hebben, een ander kapsel te krijgen of een gewenste lengte te bereiken. Daarnaast bieden ze ook nagelbehandelingen aan om uw handen en nagels een mooiere uitstraling te geven. In de portfolio kunt u voorbeelden zien van modellen die een volumebehandeling of haarverlenging hebben gehad. Ook kunt u hier verschillende nagelbehandelingen bekijken. Wilt u graag advies over meer volume in uw haar of een haarverlenging, dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarnaast bieden ze ook Clip-In Hairextensions aan voor speciale gelegenheden en verkopen ze nagelproducten in hun webshop. In de salon wordt gewerkt met de producten van KIS, die het haar van binnenuit herstellen en geschikt zijn voor hairextensions. De salon is gevestigd aan de Dakotastraat 14 in Groesbeek en is telefonisch bereikbaar op 06-53720733. Behandelingen vinden plaats op afspraak en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag.

Wil je weten wat L' Art Unique Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van L' Art Unique Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij L' Art Unique Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L' Art Unique Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar L' Art Unique Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. L’ Art Unique Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook