Schoonheidssalon Mooij bij Karin

Schoonheidssalon Mooij bij Karin is een Schoonheidssalon gelegen aan Pastoor Smuldersstraat 1 in Ooij.

Meer informatie over Schoonheidssalon Mooij bij Karin in Ooij

Bij Mooij bij Karin kun je genieten van een geweldige ervaring met persoonlijke aandacht en professionele behandelingen voor jouw huid. Of je nu een gezichtsbehandeling, lichaamsmassage, cosmetische bindweefselmassage of andere behandeling wilt, Karin heeft het allemaal in huis. Ze werkt met hoogwaardige producten van Naturgeist, een fabrikant die gelooft in de kracht van de natuur. Deze producten bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype. Bij Mooij bij Karin kun je ook terecht voor Access Bars, een behandeling om je hoofd leeg te maken, en een Hotstone massage voor totale ontspanning. Bel, mail of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Let op: bij het niet nakomen van de afspraak wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Mooij bij Karin staat klaar om jouw schoonheid te laten zien!

Wil je weten wat Schoonheidssalon Mooij bij Karin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Mooij bij Karin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Mooij bij Karin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Mooij bij Karin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Schoonheidssalon Mooij bij Karin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Mooij bij Karin

Bezoekers bekeken ook