Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte is een Hotel gelegen aan Oude Holleweg 5 in Berg en Dal.

Meer informatie over Fletcher Parkhotel Val Monte in Berg en Dal

Fletcher Parkhotel Val Monte is een hotel in Berg en Dal met een prachtig uitzicht op de Ooijpolders. Het hotel biedt luxe faciliteiten, waaronder wellnessfaciliteiten en een restaurant met panoramisch uitzicht. In de omgeving van het hotel zijn er tal van activiteiten te doen, zoals fietsen en wandelen in natuurgebied De Millingerwaard of een bezoek brengen aan de stad Nijmegen. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen aan, zoals een Burgers' Zoo arrangement of een culinair wildarrangement. Kortom, Fletcher Parkhotel Val Monte is de ideale plek voor een ontspannen verblijf met prachtig uitzicht en tal van mogelijkheden voor activiteiten.

Wil je weten wat Fletcher Parkhotel Val Monte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Parkhotel Val Monte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Parkhotel Val Monte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Parkhotel Val Monte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Fletcher Parkhotel Val Monte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Parkhotel Val Monte

Bezoekers bekeken ook