Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Fletcher Hotel-Restaurant Erica is een Hotel gelegen aan Molenbosweg 17 in Berg en Dal.

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica, een knus hotel gelegen in Berg en Dal, midden in de bossen en dichtbij het centrum van Nijmegen. Het hotel biedt een ontspannen verblijf met faciliteiten zoals een sauna, binnenzwembad en e-bikeverhuur. In het restaurant kunt u genieten van een Frans georiënteerde keuken. Het hotel is ideaal gelegen voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers, met de historische binnenstad van Nijmegen en natuurrijke plekken zoals de Ooijpolder en het heuvellandschap van Groesbeek in de buurt. U kunt uw hotelovernachting ook combineren met een bezoek aan Burgers' Zoo. Het hotel organiseert daarnaast diverse evenementen. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.

Wil je weten wat Fletcher Hotel-Restaurant Erica verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant Erica of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Hotel-Restaurant Erica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Bezoekers bekeken ook