Sous les Eglises

Sous les Eglises is een Hotel gelegen aan Rijksstraatweg 124 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Sous les Eglises in Beek-Ubbergen

Hotel Café Sous les Eglises is een geweldige plek om te overnachten in een prachtige omgeving. Je kunt al voor €30,00 bij hen overnachten, inclusief ontbijt. Het hotel heeft ook een gezellig café en een achterzaaltje waar je een feestje kunt geven voor maximaal 70 personen. Daarnaast organiseren ze regelmatig evenementen die je niet wilt missen. De bar is elke dag geopend vanaf 14.30 uur en staat bekend om zijn gezelligheid. Sous les Eglises is te vinden aan de Rijksstraatweg 1246573 DD in Beek Ubbergen. Reserveren is mogelijk.

Wil je weten wat Sous les Eglises verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sous les Eglises of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sous les Eglises? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sous les Eglises het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Sous les Eglises reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sous les Eglises

Bezoekers bekeken ook