Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is een Hotel gelegen aan Kon. Julianalaan 32 in Ooij.

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort in Ooij

Tijdens een verblijf bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort in Ooij, net buiten Nijmegen, kunt u genieten van een ontspannen en rustige omgeving. Het hotel is in 2020 volledig gerenoveerd en ligt in het groene natuurgebied De Gelderse Poort, waar u prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. In de nabijgelegen Ooijpolders kunt u genieten van de natuur en het landschap, met onder andere uiterwaarden, oude steenfabrieken en wilde paarden. Het hotel verhuurt e-bikes, waarmee u gemakkelijk de omgeving kunt verkennen, zoals Nijmegen, Arnhem en de Duitse stad Emmerich. In het hotel kunt u ook genieten van heerlijke gerechten in het sfeervolle à la carte restaurant. Combineer uw verblijf met een bezoek aan Burgers' Zoo.

Wil je weten wat Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Bezoekers bekeken ook