De Waard van Kekerdom

De Waard van Kekerdom is een Eetcafé gelegen aan Weverstraat 94 in Kekerdom.

Meer informatie over De Waard van Kekerdom in Kekerdom

In de Waard van Kekerdom vinden verschillende evenementen plaats, zoals het Blues & Folk Café op zondag 22 oktober en de Conscious Dance Gathering op zaterdag 28 oktober. Op zondag 29 oktober is er Smooth jazz & soft pop te beluisteren tijdens Taste of Ruby. Op vrijdag 3 november treedt de Neil Young coverband Smell the Horse op en op zaterdag 4 november is er een optreden van Phoenix Alive. Op zaterdag 11 november is er een avond gewijd aan Tom Waits, waar liefhebbers zijn nummers zullen vertolken. Op vrijdag 17 november is er een Ecstatic Dance Kekerdom evenement met DJ Rhaníma. De Waard van Kekerdom is ook geopend als café en restaurant en biedt daarnaast een unieke Bed & Breakfast ervaring. Er zijn verschillende faciliteiten, zoals een terras en tuin, live muziek avonden, een zaal en ruimtes voor bijeenkomsten, en workshops en groepsactiviteiten. Daarnaast worden er exposities gehouden. Het café is gelegen aan de Weverstraat 94 in Kekerdom.

Wil je weten wat De Waard van Kekerdom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Waard van Kekerdom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Waard van Kekerdom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Waard van Kekerdom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar De Waard van Kekerdom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Waard van Kekerdom

Bezoekers bekeken ook