Café Eten en Drinken Groesbeek

Café Eten en Drinken Groesbeek is een Eetcafé gelegen aan Burgemeester Ottenhoffstraat 20A in Groesbeek.

Meer informatie over Café Eten en Drinken Groesbeek in Groesbeek

Bistro Eten & Drinken is een herkenbaar en toegankelijk horeca concept met vestigingen in Nijmegen, Lent, Groesbeek en Malden. Ze staan bekend om hun laagdrempelige sfeer, open inrichting en schappelijke prijzen, waardoor iedereen zich thuis voelt bij hen. Ze hechten veel waarde aan vakmanschap, goede horeca, gastvrijheid en leuke mensen. Elke dag bieden ze lunch, high tea, diner en borrel aan. Daarnaast hebben ze ook speciale evenementen, zoals het Summer Breeze Festival, dat plaatsvindt van 26 juli tot 7 augustus. Het festivalmenu is alleen verkrijgbaar tijdens deze periode. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, en hun adres is Burgemeester Ottenhoffstraat 20a in Groesbeek.

Wil je weten wat Café Eten en Drinken Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Eten en Drinken Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Eten en Drinken Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Eten en Drinken Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Café Eten en Drinken Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Eten en Drinken Groesbeek

Bezoekers bekeken ook