De Oude Molen

De Oude Molen is een Eetcafé gelegen aan Molenweg 48 in Groesbeek.

Meer informatie over De Oude Molen in Groesbeek

Eetcafé de Oude Molen is een gezellig restaurant in Groesbeek dat veel bezocht wordt door wandelaars en fietsers. Ze serveren heerlijke gerechten voor lunch en diner, maar je kunt er ook terecht voor een kop koffie, drankje of borrel. Als je wilt overnachten, kun je een reservering maken. Voor reserveringen moet je telefonisch contact opnemen. Parkeren bij het eetcafé is gratis en er is ook genoeg ruimte voor fietsen. Je kunt het eetcafé volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. De openingstijden zijn niet vermeld, maar de locatie is wel te vinden in Groesbeek.

Wil je weten wat De Oude Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar De Oude Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Molen

Bezoekers bekeken ook