Boscafé Merlijn (Gaststätte)

Boscafé Merlijn (Gaststätte) is een Eetcafé gelegen aan Grafwegener Str. 32 in Kranenburg.

Meer informatie over Boscafé Merlijn (Gaststätte) in Kranenburg

Merlijn is een sprookjesachtig café gelegen aan de rand van het Reichswald. Het café is ideaal voor een pauze tijdens een wandel- of fietstocht, waar je kunt genieten van zelfgemaakt gebak of een Merlijnburger. Reserveringen zijn niet mogelijk, dus je kunt gewoon binnenlopen. Of het nu sneeuwt en je naast de houtkachel wilt zitten, of het is een mooie zomerse dag en je wilt ontspannen op het grasterras, bij Merlijn is het altijd goed weer om te komen.

Wil je weten wat Boscafé Merlijn (Gaststätte) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boscafé Merlijn (Gaststätte) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boscafé Merlijn (Gaststätte)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boscafé Merlijn (Gaststätte) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Boscafé Merlijn (Gaststätte) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boscafé Merlijn (Gaststätte)

Bezoekers bekeken ook