Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk

Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Oude Kleefsebaan 123A in Berg en Dal.

Meer informatie over Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk in Berg en Dal

Met zes kerkgebouwen en verschillende gemeenschappen vormt de Parochie Heilige Drie-Eenheid een veelkleurige en veelzijdige parochie. Het doel van het parochieverband is 'Eenheid in verscheidenheid', waarbij alle gemeenschappen één gemeenschap vormen in naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Er zijn verschillende kerken, zoals de Cenakelkerk, Groenestraatkerk, Kruispuntkerk, Lourdeskerk, O.L.V. van het Heilig Hart, Ontmoetingskerk, H. Antonius Abtkerk in Malden en de Sacramentskerk. Er worden diverse activiteiten georganiseerd, zoals catechese avonden, gespreksgroepen en een vredeswake in de Antonius van Paduakerk. Het parochiesecretariaat is gevestigd in Nijmegen en is bereikbaar tijdens kantooruren.

Wil je weten wat Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Onze Lieve Vrouwe van het Heilig Hart-Kerk

Bezoekers bekeken ook