H. Antonius kerk

H. Antonius kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Sint Antoniusweg 2 in Groesbeek.

Meer informatie over H. Antonius kerk in Groesbeek

Welkom op de website van onze parochie! We hebben samen met gezinnen uit Groesbeek nagedacht over onze droom voor de parochie. We willen openlijk over het geloof kunnen praten, ook over moeilijke onderwerpen, en niemand uitsluiten. We willen er samen voor zorgen dat we echt samen kerk zijn en openstaan voor veranderingen in de maatschappij. We willen dat gezinnen van jong tot oud zich fijn voelen in de kerk en daar graag komen, daarom gaan we de gezinsvieringen en de voorbereiding voor de Eerste Heilige Communie en het Vormsel anders invullen. We willen ook iets bieden voor alle kinderen van groep 1 tot en met 8. Daarnaast hebben we een 'Noodfonds' opgericht om mensen te helpen die niet in aanmerking komen voor bestaande regelingen. De aanvragen worden beoordeeld door hulpverleners en het geld wordt beheerd door de penningmeester van onze parochie. Het rekeningnummer en adres voor donaties aan het Noodfonds zijn ook vermeld op de website.

Wil je weten wat H. Antonius kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Antonius kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Antonius kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Antonius kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar H. Antonius kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Antonius kerk

Bezoekers bekeken ook