Maria ten Hemelopneming parochie

Maria ten Hemelopneming parochie is een Katholieke kerk gelegen aan Duffeltdijk 11 in Kekerdom.

Meer informatie over Maria ten Hemelopneming parochie in Kekerdom

De tekst bevat verschillende berichten en aankondigingen van de Parochie Maria ten Hemelopneming. Ten eerste wordt er welkom geheten op de website van de geloofsgemeenschap en worden mensen uitgenodigd om deel te nemen aan vieringen en activiteiten. Vervolgens wordt er een video gedeeld van de Israëlische zangeres Yeal Deckelbaum, waarin zij oproept tot vrede tussen Israël en Gaza. Er wordt ook aangekondigd dat de Mis op de 3e zaterdag van de maand in Beek om 17.00 uur per direct vervalt. In plaats daarvan worden mensen verwezen naar de Mis in Ooij om 19.00 uur en wordt er een 'kerktaxi' aangeboden. Het nieuwe Parochieblad is beschikbaar op de website en er wordt gevraagd om tips en kopij voor de volgende editie. Er wordt ook een wenkend perspectief gedeeld waarover gedachten kunnen worden uitgewisseld. Verder wordt er een gratis cursus aangeboden om ons geloof te versterken. Tot slot wordt er opgeroepen tot inschrijving voor iedereen die betrokken wil zijn bij de parochie en worden contactpersonen per dorp vermeld.

Wil je weten wat Maria ten Hemelopneming parochie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maria ten Hemelopneming parochie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maria ten Hemelopneming parochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maria ten Hemelopneming parochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Maria ten Hemelopneming parochie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maria ten Hemelopneming parochie

Bezoekers bekeken ook