MOoij Bed en Breakfast

MOoij Bed en Breakfast is een Bed & Breakfast gelegen aan Vlietberg 6A in Ooij.

Meer informatie over MOoij Bed en Breakfast in Ooij

MOoij Bed en Breakfast is een modern en sfeervol B&B op een bijzondere locatie in de uiterwaarden, op loopafstand van het centrum van Nijmegen. De kamers zijn puur en stoer, met betonnen muren en grote ramen met uitzicht op de prachtige natuur en de monumentale schoorsteen. In het duurzaam gebouwde case study house hangen en staan inspirerende werken van Andro de Jong en Paul Scheerder. In de omgeving van de B&B kun je heerlijk struinen door de uiterwaarden of fietsen over de dijken, en de gasten beoordelen de omgeving met vijf sterren. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals wandelen in Berg en Dal of ontspannen onder begeleiding van een vogelaar. Nijmegen, ook wel bekend als de Summer Capital of Holland, biedt talloze activiteiten en tips zijn te vinden op de websites van 'followfox' en 'Visit Nijmegen'. Al met al is MOoij Bed en Breakfast een ideale plek om te verblijven aan de Waal, met diverse mogelijkheden om te struinen, fietsen en wandelen en een duurzaam en bijzonder karakter.

Wil je weten wat MOoij Bed en Breakfast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MOoij Bed en Breakfast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MOoij Bed en Breakfast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOoij Bed en Breakfast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar MOoij Bed en Breakfast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MOoij Bed en Breakfast

Bezoekers bekeken ook