Huidzaak by Agnes

Huidzaak by Agnes is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Kleefsebaan 79 in Berg en Dal.

Meer informatie over Huidzaak by Agnes in Berg en Dal

Agnes Noordik is een schoonheidsspecialiste die zowel in haar salon in Berg en Dal als op locatie werkt voor klanten die niet in staat zijn om naar de salon te komen. Ze biedt een ontspannende wellness-ervaring met kwaliteitsbehandelingen die zijn afgestemd op het huidtype van elke klant. Haar aanpak is gericht op het kopen van tijd en niet op specifieke behandelingen, zodat elke behandeling kan worden aangepast aan de behoeften van de huid op dat moment. Haar doel is om elke klant een optimale wellness-ervaring, me-time en huidverbeterende resultaten te bieden. De openingstijden van de salon zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en het annuleren van een afspraak moet minimaal 12 uur van tevoren gebeuren om extra kosten te voorkomen. Het adres van de salon is Oude Kleefsebaan 79, Berg en Dal.

Wil je weten wat Huidzaak by Agnes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidzaak by Agnes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidzaak by Agnes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidzaak by Agnes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Huidzaak by Agnes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidzaak by Agnes

Bezoekers bekeken ook