Autogarage Ooij

Autogarage Ooij is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Bouwkamp 11 in Ooij.

Meer informatie over Autogarage Ooij in Ooij

Autogarage Ooij is aangesloten bij Bosch autocrew en biedt reparatie en onderhoud voor alle automerken. Ze bieden ook bandenwissel, diagnose en apk-keuringen aan. De ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto veilig de weg op kan en tijdens de werkzaamheden kunt u gebruik maken van een leenauto. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en ze streven naar een optimale service en persoonlijke benadering. De werkplaats is voorzien van professionele apparatuur en u krijgt persoonlijk advies voordat er tot reparatie wordt overgegaan. Daarnaast bieden ze ook uitlijnservices aan voor voertuigen die naar één kant trekken tijdens het rijden. Ook kunt u bij hen terecht voor onderhoud aan uw airco. Om ervoor te zorgen dat de airco goed blijft functioneren is periodiek onderhoud noodzakelijk. U kunt gerust contact opnemen voor een afspraak.

Wil je weten wat Autogarage Ooij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autogarage Ooij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autogarage Ooij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autogarage Ooij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Autogarage Ooij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autogarage Ooij

Bezoekers bekeken ook