Wolth Auto Repair

Wolth Auto Repair is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 18 in Groesbeek.

Meer informatie over Wolth Auto Repair in Groesbeek

WOLTH Auto Repair, ook wel bekend als Egbert-Sjoerd Woltjes, is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud en de reparatie van Amerikaanse auto's, pick-ups en vans. Na 16 jaar ervaring in de branche heeft Woltjes in 2012 WOLTH Auto Repair opgericht. Het bedrijf staat bekend als een betrouwbaar adres voor het onderhoud en de reparatie van Amerikaanse voertuigen. Hoewel ze geen groot assortiment onderdelen hebben, kunnen ze deze wel binnen enkele dagen leveren via hun leverancier. Ze kunnen onderdelen leveren van alle merken tegen concurrerende prijzen. Daarnaast bieden ze ook bandenlevering en -montage aan. Ze zijn goed op de hoogte van alle eisen voor de APK-keuring en kunnen snel beoordelen of uw auto voldoet aan alle keurpunten. Als u op zoek bent naar iets speciaals, kunt u hen altijd om hulp vragen. U kunt contact met hen opnemen via hun adres op de Industrieweg 186, 6562 AR Groesbeek, telefoonnummer 06 21 50 52 52 of e-mailadres info@wolth.nl. Ze zijn ook actief op sociale media, dus u kunt hen volgen om meer te weten te komen over hun diensten.

Wil je weten wat Wolth Auto Repair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolth Auto Repair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolth Auto Repair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolth Auto Repair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Wolth Auto Repair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolth Auto Repair

Bezoekers bekeken ook