Autobedrijf van der Sluys

Autobedrijf van der Sluys is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Bouwkamp 14a in Ooij.

Meer informatie over Autobedrijf van der Sluys in Ooij

Autobedrijf van der Sluys is een servicegericht universeel Bovag autobedrijf gevestigd in Ooij bij Nijmegen. Ze onderhouden en repareren auto's van alle merken, zowel jong als oud, en bieden ook APK-diensten aan. Sinds 2016 zijn ze ook een officieel kentekenloket waar voertuigen kunnen worden overgeschreven en geschorst. Het bedrijf is halve finalist geweest in de verkiezing 'Bovag Autobedrijf van het jaar' in 2017-2018. Ze nemen extra hygiënemaatregelen om hun service te blijven verlenen. Daarnaast bieden ze reparatie en onderhoud aan, inclusief kleine of grote onderhoudsbeurten en APK-keuringen. Ze hebben ook een airco service waarbij ze het aircosysteem controleren en onderhoud uitvoeren. Bij schade helpen ze met de afwikkeling en reparatie. Ze bieden ook nieuws, service-informatie en contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Autobedrijf van der Sluys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf van der Sluys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf van der Sluys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf van der Sluys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Autobedrijf van der Sluys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf van der Sluys

Bezoekers bekeken ook