Verhoeven Sports

Verhoeven Sports is een Personal trainer gelegen aan Zalmstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Verhoeven Sports in Millingen aan de Rijn

Bij Verhoeven Sports kun je terecht voor persoonlijke trainingen om fitter te worden. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren, wilt revalideren of gewoon fitter wilt worden, Sjoerd Verhoeven biedt maatwerktrainingen die speciaal op jou zijn afgestemd. Verhoeven Sports richt zich ook op het verbeteren van je weerstand, leefstijl, eetgewoontes en gezondheid. Sjoerd Verhoeven is een ervaren personal trainer die al sinds 2007 actief is in de sportbranche en sinds 2017 gespecialiseerd is in personal training. Hij biedt trainingen aan in zijn professioneel ingerichte sportstudio in Millingen aan de Rijn, waar je een privé kleedruimte en badkamer hebt. De trainingen zijn gericht op een optimale belasting, afgestemd op jouw fysieke en mentale gesteldheid. Fit zijn betekent goed in je vel zitten, energiek zijn, blessurevrij zijn en een sterk lichaam hebben, en daar dragen sporten en gezond eten aan bij. Neem contact op met Verhoeven Sports voor meer informatie.

Wil je weten wat Verhoeven Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verhoeven Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verhoeven Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verhoeven Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Verhoeven Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verhoeven Sports

Bezoekers bekeken ook