Alex Joosten

Alex Joosten is een Personal trainer gelegen aan Schellingshof 29 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Alex Joosten in Beek-Ubbergen

Bij Alex Joosten Personal Training kun je terecht voor trainingen, voedingsadvies en coaching op maat. De trainingen worden afgestemd op jouw niveau, belastbaarheid en persoonlijke doelen. Daarnaast krijg je voedingsadvies op maat, gebaseerd op jouw huidige voedingspatroon, doelen en voorkeuren. Tijdens de training zal Alex Joosten zijn coaching aanpassen op het individu, waarbij sommigen een extra duwtje in de rug nodig hebben en anderen juist afgeremd moeten worden. Alex Joosten heeft kennis opgedaan tijdens verschillende sport- en voedingsstudies en heeft 8 jaar ervaring in het begeleiden van mensen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via de gegeven contactgegevens.

Wil je weten wat Alex Joosten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Alex Joosten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Alex Joosten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alex Joosten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Alex Joosten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Alex Joosten

Bezoekers bekeken ook