Van Haren Schilders

Van Haren Schilders is een Schilder gelegen aan Zeelandsestraat 45b in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Van Haren Schilders in Millingen aan de Rijn

Van Haren Schilders is een betrouwbaar schildersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenschilderwerk en beglazing. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder deskundig advies, verftechnisch advies, kleuradvies, renovatie, specialistische wandafwerking en stucwerk. Ze leveren en plaatsen ook alle soorten glas. Het bedrijf werkt zowel voor particulieren als voor aannemers, VvE's, woningcorporaties en beheerders van onroerend goed. Ze bieden duidelijke afspraken, kwaliteitscontrole tijdens de uitvoering en een klachtenprocedure. Daarnaast hebben ze een 24-uursservicedienst. Je kunt een offerte aanvragen via hun website en contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Het bedrijf is gevestigd in Millingen aan de Rijn, Nederland.

Wil je weten wat Van Haren Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Haren Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Haren Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Haren Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Van Haren Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Haren Schilders

Bezoekers bekeken ook