PIMschildert

PIMschildert is een Schilder gelegen aan Molenveld 12 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over PIMschildert in Millingen aan de Rijn

PIM Schildert is een ervaren schildersbedrijf met meer dan 24 jaar ervaring. Ze bieden zowel binnen- als buitenschilderwerk, houtrot herstel, behangen en glasvlies werkzaamheden aan. Ze zijn gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden en streven naar kwaliteit en service. Ze werken alleen met professionele en duurzame materialen en zijn transparant in hun communicatie. Bij PIM kunt u terecht voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Ze bieden ook diensten aan zoals het schilderen van muren, plafonds, kozijnen, trappen, badkamers en het herstellen van houtrot. PIM Schildert is opgericht door Pim Jacobs, een gediplomeerde schilder met 24 jaar ervaring, en ze werken zowel voor particulieren als bedrijven. Je kunt contact met hen opnemen via hun adresgegevens op hun website.

Wil je weten wat PIMschildert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PIMschildert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PIMschildert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PIMschildert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar PIMschildert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PIMschildert

Bezoekers bekeken ook