Vakantieboerderij de Holdeurn

Vakantieboerderij de Holdeurn is een Groepsaccommodatie gelegen aan Oude Kleefsebaan 132 in Berg en Dal.

Meer informatie over Vakantieboerderij de Holdeurn in Berg en Dal

Vakantieboerderij De Holdeurn is de ideale plek om het Rijk van Nijmegen te verkennen. Gelegen in het heuvelachtige Berg en Dal, biedt de regio veel diversiteit binnen een omtrek van 15 km. In de directe omgeving zijn er bossen, rivieren, heuvels en historische gebouwen te vinden, evenals diverse musea. De omgeving kan zowel te voet als op de fiets verkend worden. Gasten waarderen de vakantieboerderij met een gemiddelde van 4,6 van 5, gebaseerd op 24 beoordelingen. Enkele gasten hebben de schone huisjes, fijne veranda's en behulpzame gastheer benadrukt. Deze positieve ervaringen hebben ervoor gezorgd dat zij zeker terug zullen komen naar Vakantieboerderij De Holdeurn.

Wil je weten wat Vakantieboerderij de Holdeurn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantieboerderij de Holdeurn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantieboerderij de Holdeurn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantieboerderij de Holdeurn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Vakantieboerderij de Holdeurn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantieboerderij de Holdeurn

Bezoekers bekeken ook