Groepsaccommodatie Het Uitzicht

Groepsaccommodatie Het Uitzicht is een Groepsaccommodatie gelegen aan Wylerbaan 1A in Groesbeek.

Meer informatie over Groepsaccommodatie Het Uitzicht in Groesbeek

Onze accommodatie, Groepsaccommodatie Het Uitzicht, is gelegen aan de rand van het mooie dorp Groesbeek, omringd door prachtige heuvels en bossen. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op het Noordelijke hellingsgebied en de Zevenheuvelenweg. We bevinden ons op slechts 3 km van de Duitse grens en 10 km van Nijmegen. In de omgeving zijn er tal van activiteiten op loopafstand, zoals het centrum van Groesbeek, het Nationaal Bevrijdingsmuseum, golfbanen, tennisbanen, zwembaden, spoorfietsen, bossen en restaurants. Elke slaapkamer in onze accommodatie heeft een eigen badkamer. We bieden verschillende groepsaccommodaties aan, geschikt voor verschillende groepsgroottes, zoals Het Uitzicht XL voor maximaal 60 personen, Het Uitzicht voor maximaal 42 personen en Millers Home voor maximaal 18 personen. Onze locatie is te vinden op Wylerbaan 1a, 6561KN Groesbeek. In de omgeving van Groesbeek zijn er diverse wandel- en fietsroutes waar je van kunt genieten. Ook is het mogelijk om actief te zijn op de fiets. Daarnaast hebben we ook nog tips voor je verblijf. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Wil je weten wat Groepsaccommodatie Het Uitzicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepsaccommodatie Het Uitzicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepsaccommodatie Het Uitzicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsaccommodatie Het Uitzicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Groepsaccommodatie Het Uitzicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepsaccommodatie Het Uitzicht

Bezoekers bekeken ook