Terras en B&B Roosje van Ooij

Terras en B&B Roosje van Ooij is een Koffiebar gelegen aan Vlietberg 3 in Ooij.

Meer informatie over Terras en B&B Roosje van Ooij in Ooij

Terras 't Roosje van Ooij is een gezellig terras met een prachtig uitzicht op de uiterwaarden, waar je kunt genieten van koffie en lunch. Het terras is geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Eigenaren Jacqueline en Michiel staan bekend om hun enthousiasme en flexibiliteit, waardoor bijna alles mogelijk is. Het terras heeft zowel een zomer- als winterterras, waar je kunt genieten van biologische koffie en huisgemaakte lekkernijen. Ook is het mogelijk om met grotere groepen bij het terras te vieren, waarbij taart, lunch en muziekarrangementen beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving, die je kunt verkennen vanuit 't Roosje. Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar Terras 't Roosje van Ooij.

Wil je weten wat Terras en B&B Roosje van Ooij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terras en B&B Roosje van Ooij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terras en B&B Roosje van Ooij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terras en B&B Roosje van Ooij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Terras en B&B Roosje van Ooij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terras en B&B Roosje van Ooij

Bezoekers bekeken ook