eigenweijs

eigenweijs is een Koffiebar gelegen aan Dorpsplein 3 in Groesbeek.

Meer informatie over eigenweijs in Groesbeek

Bij eigenweijs, de koffiebar van Groesbeek, zijn ze elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en kun je genieten van heerlijke koffie, broodjes, taartjes en meer. Je kunt ook nog steeds afhalen bij hen en je bestelling telefonisch doorgeven. Bezorgen is mogelijk vanaf 10 personen. Op het afhaalmenu staan onder andere tomaten-paprika soep, broodjes carpaccio en honingzoete kip, en salades. Ze bieden ook een lunchspecial en een high tea aan, waarbij je kunt genieten van een selectie hartige en zoete hapjes. Daarnaast verzorgt eigenweijs catering op locatie voor feestjes, vergaderingen, lunches en high tea's. Ze werken met Single Estate koffie en Senza thee, en hebben ook cadeaubonnen beschikbaar.

Wil je weten wat eigenweijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eigenweijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eigenweijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eigenweijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar eigenweijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eigenweijs

Bezoekers bekeken ook