Stichting Het Kerkje van Persingen

Stichting Het Kerkje van Persingen is een Kerk gelegen aan Persingensestraat 7 in Persingen.

Meer informatie over Stichting Het Kerkje van Persingen in Persingen

Het kerkje van Persingen is een historisch juweel dat behouden moet worden. Daarom is er een actie gestart om vrienden te werven die willen helpen om het kerkje te behouden. Iedereen kan meedoen en vriend worden van het kerkje. Het enige wat je hoeft te doen is je naam, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer op te geven. Op die manier kunnen ze je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en activiteiten rondom het kerkje. Het is een belangrijk initiatief om dit mooie stukje erfgoed te beschermen en te bewaren voor toekomstige generaties. Doe dus mee en word ook vriend van het kerkje van Persingen!

Wil je weten wat Stichting Het Kerkje van Persingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Het Kerkje van Persingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Het Kerkje van Persingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Het Kerkje van Persingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Stichting Het Kerkje van Persingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Het Kerkje van Persingen

Bezoekers bekeken ook