Bartholomeuskerkje

Bartholomeuskerkje is een Kerk gelegen aan Nieuwe Holleweg 2 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Bartholomeuskerkje in Beek-Ubbergen

Het Kleine Bartholomeuskerkje in Beek is een historisch monument in het centrum van het dorp. Het is de meest complete historische dorpskerk in de regio. In het kerkje worden jaarlijks veel bruiloften, exposities en concerten gehouden. Ook worden er familiebijeenkomsten, zoals dopen en begrafenissen, gehouden. Op de website kan je de agenda bekijken en meer informatie vinden over de activiteiten in het kerkje. Als je zelf een bijeenkomst wilt organiseren die past bij de sfeer van het kerkje, kan je contact opnemen met de stichting. Het kerkje ademt een grootse sfeer uit, ondanks zijn kleine formaat.

Wil je weten wat Bartholomeuskerkje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bartholomeuskerkje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bartholomeuskerkje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bartholomeuskerkje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Bartholomeuskerkje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bartholomeuskerkje

Bezoekers bekeken ook