Sportcentrum TotalVit

Sportcentrum TotalVit is een Gezondheidsclub gelegen aan Cranenburgsestraat 23b in Groesbeek.

Meer informatie over Sportcentrum TotalVit in Groesbeek

Bij TotalVit kun je nu de nieuwe innovatieve toestellen van virtual reality fitness uitproberen. Het is een full body workout met een leuk en uitdagend spel element. Je traint je core, balans en nauwkeurigheid van bewegen. Met de experience fitness cloud kun je je balans trainen terwijl je fitness oefeningen doet of een leuke game speelt. Daarnaast train je ook je coordinatie, lichaamsspanning en uithoudingsvermogen. Het is niet alleen heel erg leuk om te doen, maar ook een leuke afwisseling van je huidige training. Probeer het nu en schrijf je in via ons online lesrooster!

Wil je weten wat Sportcentrum TotalVit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum TotalVit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum TotalVit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum TotalVit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Sportcentrum TotalVit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum TotalVit

Bezoekers bekeken ook