Revitalice - Personal Training & Small Group Training

Revitalice - Personal Training & Small Group Training is een Gezondheidsclub gelegen aan Pannenstraat 2b in Groesbeek.

Meer informatie over Revitalice - Personal Training & Small Group Training in Groesbeek

Revitalice biedt personal training en small group training aan om mensen te helpen hun beste versie van zichzelf te worden. Ze hanteren een persoonlijke aanpak en streven ernaar om mensen in beweging te brengen en samen te laten trainen in een goede sfeer. Verbinding en versterking zijn belangrijke pijlers in hun aanpak. Ze focussen op mindset, voeding, beweging en ontspanning om mensen fitter en vitaler te laten voelen. Het team bestaat uit Robin Theunissen, een personal trainer en voeding- en bewegingsspecialist, en Ellis Koopman, een haptotherapeut, coach en trainer. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden aan, zoals personal training, duo training, small group training, online coaching, militaire training en haptotherapie. Daarnaast beantwoorden ze ook veelgestelde vragen over faciliteiten en contactinformatie.

Wil je weten wat Revitalice - Personal Training & Small Group Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Revitalice - Personal Training & Small Group Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Revitalice - Personal Training & Small Group Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Revitalice - Personal Training & Small Group Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Revitalice - Personal Training & Small Group Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Revitalice – Personal Training & Small Group Training

Bezoekers bekeken ook