Rijschool Jean

Rijschool Jean is een Rijschool gelegen aan Van Arkelstraat 6 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Rijschool Jean in Millingen aan de Rijn

Rijschooljean is een rijschool die zich richt op het behalen van het auto- en aanhangwagenrijbewijs. Ze bieden betaalbare lespakketten aan die in termijnen betaald kunnen worden. Er is geen wachtlijst, dus je kunt direct beginnen met rijlessen. Het behalen van je rijbewijs op je eigen tempo biedt veel vrijheid en flexibiliteit. Daarnaast maakt het hebben van een rijbewijs je aantrekkelijker voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Rijschooljean biedt een goede opleiding aan met een rustige instructeur. Je kunt kiezen tussen een schakelauto en een automaat auto. De rijlessen worden gegeven door één vaste rijinstructeur en je hebt geen andere leerlingen in de auto. De pakketten zijn duidelijk en overzichtelijk, zonder verborgen kosten. Betaling in termijnen is mogelijk. De rijschool biedt ook lessen aan voor het rijden met een aanhanger. Het is belangrijk om te weten dat hiervoor een apart rijbewijs nodig is. Rijschooljean biedt ook theoriebegeleiding aan en is gespecialiseerd in rijtesten voor mensen met faalangst, rijangst, ADD, ADHD en autisme.

Wil je weten wat Rijschool Jean verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Jean of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Jean? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Jean het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Rijschool Jean reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Jean

Bezoekers bekeken ook