Rijschool Berg en Dal

Rijschool Berg en Dal is een Rijschool gelegen aan Hazeldonklaan 10 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Rijschool Berg en Dal in Beek-Ubbergen

Bij Rijschool Berg en Dal kan je terecht voor rijlessen op topniveau in verschillende plaatsen, zoals Nijmegen, Lent, Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Leuth, Ooij, Millingen, Groesbeek, Molenhoek en Malden. De rijinstructeur, Marc Arts, heeft meer dan 30 jaar rijervaring en helpt je graag op weg naar een veilige automobilist. Tijdens de lessen wordt er veel waarde gehecht aan humor en ontspanning. Bij Rijschool Berg en Dal kan je ook terecht voor een gratis proefles, een rijopleiding op maat, een uitgebreid theorieaanbod en de mogelijkheid om zelf lessen in te plannen via een leerling-app. Verder biedt de rijschool ook klassikale theorieopleidingen en de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen. De prijzen zijn eerlijk en er zijn veel positieve recensies te vinden. Je kan Rijschool Berg en Dal volgen op Facebook en contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Rijschool Berg en Dal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Berg en Dal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Berg en Dal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Berg en Dal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Rijschool Berg en Dal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Berg en Dal

Bezoekers bekeken ook