Piepenbrock Consultancy B.V.

Piepenbrock Consultancy B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Bredeweg 14 in Groesbeek.

Meer informatie over Piepenbrock Consultancy B.V. in Groesbeek

Jos Piepenbrock is een bevlogen consultant bij Piepenbrock Consultancy BV. Hij is geboren op 15-02-1961 en woont sinds 1988 in Groesbeek. Na zijn opleiding in Eindhoven heeft hij gewerkt bij verschillende bedrijven en zich opgewerkt tot Informatie Analist. In 1995 kreeg hij de kans om bij HPN Kantoorgroothandel te werken en later startte hij samen met Martin Buitinck een eigen ICT bedrijf. Na 20 jaar en een fusie met KCBS, is het bedrijf nu bekend als KNNS Business Solutions. Jos heeft nu 30 jaar ervaring in de ICT en helpt als zelfstandig ondernemer andere organisaties met digitale transitie. Hij biedt advies, begeleiding en projectleiding aan. Jos heeft ook een blog waar hij regelmatig berichten plaatst over zijn werkzaamheden. Hij heeft recentelijk gewerkt aan het herinrichten van het Project Management bij Sienn en de ontwikkeling van Multivers Web.

Wil je weten wat Piepenbrock Consultancy B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Piepenbrock Consultancy B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Piepenbrock Consultancy B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Piepenbrock Consultancy B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Piepenbrock Consultancy B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Piepenbrock Consultancy B.V.

Bezoekers bekeken ook