Collabor

Collabor is een IT-consultancy gelegen aan Lievensweg 24 in Groesbeek.

Meer informatie over Collabor in Groesbeek

Collabor is een dienstverlener die zich richt op Microsoft-oplossingen en het bevorderen van samenwerking binnen organisaties. Ze zijn actief in Nederland, België en Duitsland en werken voornamelijk in de branches Educatie, Zorg, Overheid en Zakelijke dienstverlening. Jos Albers is een expert op het gebied van consultancy voor Microsoft 365 en SharePoint en heeft ervaring bij verschillende grote en kleine bedrijven. Collabor biedt verschillende diensten aan, zoals Power Platform, SharePoint Online, Microsoft Teams en OneDrive for Business. Ze hebben ook verschillende projecten uitgevoerd, zoals het migreren van workflows en applicaties naar andere Microsoft-tools. Er zijn positieve referenties en aanbevelingen van klanten die de expertise en ondersteuning van Jos en Collabor benadrukken. Ten slotte worden de contactgegevens van Collabor vermeld voor eventuele vragen of opmerkingen.

Wil je weten wat Collabor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Collabor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Collabor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Collabor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Collabor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Collabor

Bezoekers bekeken ook