Natuurcamping "Het Smokkelpad"

Natuurcamping "Het Smokkelpad" is een Natuurreservaat gelegen aan Cranenburgsestraat 180 in Groesbeek.

Meer informatie over Natuurcamping "Het Smokkelpad" in Groesbeek

Welkom bij Mini-Camping Natuurkampeerterrein 't Smokkelpad! Deze camping biedt mooie kampeerplaatsen in de gemeente Berg en Dal. Het terrein ligt aan een pad waar vroeger veel werd gesmokkeld en heeft uitzicht op het Reichswald en het Rijk van Nijmegen. In de omgeving zijn prachtige natuurgebieden te vinden, zoals De Bruuk, Het Slumpke en Het Schildbroek. Het terrein is lid van de Groene Koepel en om hier te kamperen moet je lid zijn van deze organisatie. De kosten hiervoor bedragen €16,- per jaar en je krijgt toegang tot 133 natuurkampeerterreinen. Het terrein beschikt over een sanitairruimte met drie douches, drie toiletten, een urinoir en twee wastafels. Buiten zijn er afwastafels en een stortplaats voor chemische toiletten. Bij slecht weer is er een tuinhuisje beschikbaar voor tentkampeerders. Er is gratis wifi op het hele terrein. Vanaf de camping zijn er prachtige wandel- en fietspaden te bereiken en plaatsen als Nijmegen, Kranenburg, Kleef en Xanten liggen op fietsafstand. De bushalte bevindt zich op 700 meter afstand. Het terrein is ook een goede uitvalsbasis voor Vierdaagse en Pieterpad lopers. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 33 73 31 25 of 06 49 99 44 68, of via e-mail info@hetsmokkelpad.nl.

Wil je weten wat Natuurcamping "Het Smokkelpad" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurcamping "Het Smokkelpad" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurcamping "Het Smokkelpad"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurcamping "Het Smokkelpad" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Natuurcamping "Het Smokkelpad" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurcamping “Het Smokkelpad”

Bezoekers bekeken ook