Nagelstyliste Tara

Nagelstyliste Tara is een Nagelstudio gelegen aan Atelierweg 5a in Groesbeek.

Meer informatie over Nagelstyliste Tara in Groesbeek

Op de website van Nagelstyliste Tara vind je alle informatie over de verschillende behandelingen die zij aanbiedt. Tara van de Logt is een gediplomeerd nagelstyliste en werkt met producten van bekende merken zoals Young Nails en emi. Op dit moment neemt Tara geen nieuwe klanten aan, maar haar collega Desteney Bours heeft haar eigen nagelstudio genaamd Le Pura Des en werkt ook in Groesbeek op dinsdag, donderdag en vrijdag. Als je een afspraak wilt maken bij Desteney, kun je haar een bericht sturen of bellen. Mocht je vragen hebben over nagels, kun je altijd een WhatsApp bericht sturen naar Tara. De contactgegevens van Tara zijn: Atelierweg 5a, 6562 AS Groesbeek, telefoonnummer 0655529177 en KvK-nummer 54990068. Voor een opleiding tot nagelstyliste kun je terecht bij het opleidingscentrum en groothandel BizzNails.nl. Daarnaast kun je bij Le Pura Des ook afspraken maken voor nagelbehandelingen in Groesbeek. De openingstijden van de salon zijn maandag van 9:30 tot 17:30, donderdag van 10:00 tot 18:00 en vrijdag van 9:30 tot 14:30.

Wil je weten wat Nagelstyliste Tara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstyliste Tara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstyliste Tara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstyliste Tara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Nagelstyliste Tara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstyliste Tara

Bezoekers bekeken ook