Blooom3 Beautystudio

Blooom3 Beautystudio is een Nagelstudio gelegen aan Heidebloemstraat 2 in Groesbeek.

Meer informatie over Blooom3 Beautystudio in Groesbeek

Mijn naam is Sandra, ik ben een allround nagelstyliste sinds 2011 en ik ben de trotse moeder van 3 kinderen. Daarnaast ben ik de eigenaresse van mijn eigen vernieuwde Beautystudio BLOOOM3. Mijn studio is gevestigd in Groesbeek, een prachtige en heuvelachtige plek waar ik ben geboren en getogen. Hier ben ik met veel trots mijn 'Unique Brand' begonnen. Bij mij kunt u terecht voor mooie nagels, zoals acrylnagels, BIAB of gellakken, met of zonder design, glitters of stiletto. In de fotogalerij kunt u verschillende mogelijkheden en ideeën bekijken. Daarnaast bied ik ook 'Featherextensions' aan. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u verder kijken op mijn website.

Wil je weten wat Blooom3 Beautystudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blooom3 Beautystudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blooom3 Beautystudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blooom3 Beautystudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Blooom3 Beautystudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blooom3 Beautystudio

Bezoekers bekeken ook