Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Herwendaalseweg 38 in Groesbeek.

Meer informatie over Lidl in Groesbeek

Er zijn verschillende aanbiedingen in de webshop, zoals shopruiming, Sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting. Daarnaast is er extra korting te krijgen met Lidl Plus. De deal van de dag is het Ligbed Houston met wielen in de kleuren zwart/antraciet. Verder zijn er folders van deze week beschikbaar en worden er verschillende merken aangeboden, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Ook zijn er bestsellers te vinden. Verder kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, acties en recepten. Ten slotte is er informatie beschikbaar over contact, service, betalingsmogelijkheden, levering en de Lidl app.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook