ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Heerbaan 158 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over ALDI in Millingen aan de Rijn

ALDI is een grote discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Ze streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten aan. ALDI heeft zowel huismerken als A-merken, maar alle producten zijn van topkwaliteit en betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Ze hebben aandacht voor duurzaamheid en verminderen voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Bij ALDI kun je goedkoop boodschappen doen en regelmatig profiteren van mooie aanbiedingen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook