kilos & goals

kilos & goals is een Sportclub gelegen aan Hüsenhoff 77 in Groesbeek.

Meer informatie over kilos & goals in Groesbeek

Kilos & Goals is een sportconcept voor individuele trainingen in de buitenlucht. Het is geen bootcamp, maar biedt een unieke ervaring voor iedereen die succesvol wil sporten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om in duo vorm te trainen, met de persoonlijke aandacht en kwaliteit van een personal trainer. Voor duurzame resultaten is er het programma The Seven. Kilos & Goals biedt een ultieme transformatie en de mogelijkheid om fitter dan ooit te worden. De Outdoor Gym van Kilos & Goals staat bekend om de kwaliteit, energieke atmosfeer en doorzettingsvermogen. Sluit je vandaag nog aan bij de Kilos & Goals Outdoor Gym Movement!

Wil je weten wat kilos & goals verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kilos & goals of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kilos & goals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kilos & goals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar kilos & goals reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kilos & goals

Bezoekers bekeken ook