Clubgebouw De Treffers

Clubgebouw De Treffers is een Sportclub gelegen aan Nijerf 1 in Groesbeek.

Meer informatie over Clubgebouw De Treffers in Groesbeek

De Treffers is trots op hun hoofdsponsor en biedt ook mogelijkheden voor bal-/wedstrijdsponsoren. Daarnaast hebben ze een ticketshop en webshop waar je lid kunt worden. Op de website vind je nieuws, informatie over sponsoren en de volgende wedstrijden. Ook worden er tweets en evenementen gedeeld. Je kunt de presentatiegids van De Treffers bekijken en het sportpark bevindt zich op Nijerf 1 in Groesbeek. Voor correspondentie kun je terecht bij Postbus 60 in Groesbeek. Het telefoonnummer is 024-3971600. Verder is er ook Treffers TV en een linkssectie met de supportersvereniging "Samen met de Treffers".

Wil je weten wat Clubgebouw De Treffers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Clubgebouw De Treffers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Clubgebouw De Treffers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubgebouw De Treffers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bergendal. Opzoek naar Clubgebouw De Treffers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Clubgebouw De Treffers

Bezoekers bekeken ook